Träffa våra hundar

Vi älskar alla våra hundar och hoppas ni får träffa dem. Här nedan kan du läsa lite mer om Siberian Huskies och även träffa några av alla våra hundar.

Våra hundar

Siberian huskies

Siberian husky kan på många vis anses som älskvärd och vacker men man bör knappast glömma bort Siberian huskyns mer krävande egenskaper.

Siberian huskyer är en väldigt social hund, de är flockdjur som har ett starkt behov av att hela tiden ha sällskap av antingen andra hundar eller människor.

De är mycket vänliga även mot främmande människor och har därför inte några som helst vaktinstinkter. 
Rasen är känd för sin medfödda drift att springa och de har även en stor fallenhet för att yla, gräva gropar och lyor.

Anledningen till att de vill gräva gropar är att de söker svalare eller varmare yta. På sommaren är det för att bli sval och på vintern för att få isolering och bli varm.

Alla våra hundar

Vi har lite olika hundspannsturer att erbjuda. Dels olika turer på dagen och även hundspannsturer på kvällen, som kan vara ett spännande alternativ.

Luz

Luz

Lizi

Lizi

sara

Sara

DSC_0124 (1)

Sigma och Sasha

LA_HeroStart

Mattis

LA_Meet dogs

Franka och Lilly

Hasse

Hasse

Chiara

Chiara

Bruno

Bruno

Populära aktiviteter

När hösten med dess sprakande färger är här, då börjar vår träningsperiod inför vintersäsong. Följ med på ett träningspass med fyrhjuling och 12 hundar.
Tillsammans med våra Huskys tar en promenad till Selets Bruk och låter hundarna ta sig ett dopp i ån. Sedan grillar vi korv och fikar kaffe med dopp innan vi återvänder till kenneln.
Välkomna att besöka våran huskykennel och umgås med alla våra Huskys .